Om

FullSizeRender

randiga Lisa kom till i 2007 då den första tavlan beställdes och gavs bort i doppresent till en liten prins.
Sedan dess har jag tillverkat tavlor för livets stora och små händelser till många prinsar och prinsessor. Jag gör både specialtillverkade familjeporträtt, namn-och födelsetavlor och andra gulliga tavlor till barnrummet.

Jag ritar både för min egen skull och på beställning. Mina personliga favoriter sparar jag i min kollektion. Mina kollektionsmotiv kan också göras mer personliga med namn, och eller datum. Den perfekta gåvan till dopet eller namngivningen eller till en ny prins eller prinsessa.

Alla mina tavlor är gjort med kärlek och omsorg. Jag har alltid haft lättare att uttrycka känslor genom illustrationer än i ord. Om mina tavlor speglar den ömhet jag känner för våra allas speciella ögonblick i livet. Vare sig det är lyckan över att ha sin alldeles helt egna ballong, eller besvikelsen när den brister. Eller stora händelser som en ny människa i världen, ett bröllop eller bara en snap från livet som det är just nu.

Jag tycker det är så kul att du hittat hit!